Ochrana osobních údajů

  1. Společnost CPG – Czech Property Group, s.r.o. jako provozovatel eshopu http://kvalitnipelety.cz využívá souborů cookies pro zvýšení uživatelského komfortu a prostřednictvím nástroje Google Analytics k vyhodnocování návštěvnosti jednotlivých stránek. Společnost Google nespojuje Vaši IP adresu s osobními údaji a před předáním do služby Google Analytics je Vaše IP adresa zkrácena a anonymizována. Uživatel může kdykoliv odmítnout využívání cookies bez přerušení poskytování služby.
  2.  Dále společnost CPG – Czech Property Group, s.r.o. zpracovává Vaše poskytnuté osobní údaje pro účely poskytování služeb spojených s provozováním eshopu a dokončování objednávek.
  3. Veškeré nakládání s osobními údaji Kupujících se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR. Kupující svým svobodným rozhodnutím (stiskem tlačítka Objednat

) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním

svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele tohoto eshopu. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, máte právo na přístup k údajům a náleží Vám ochrana práv
v rozsahu stanoveném zákonem. Tento souhlas můžete kdykoli písemně odvolat. Osobní údaje budou plně zabezpečeny proti zneužití. Data budou uchovávána a nebudou sdílena
s aplikacemi třetích osob.

Kupující poskytnutím uvedených osobních údajů a odkliknutím potvrzující ikony dobrovolně souhlasí s tím, aby údaje poskytnuté v rozsahu, které v konkrétním případě vyplnil či které byly o něm získány na základě uzavřené kupní Smlouvy či v rámci prohlížení internetových stránek provozovatele, byly zpracovány Provozovatelem a Prodávajícím, jejíž údaje jsou uvedeny
v Preambuli těchto podmínek, jakožto správcem za účelem nabízení služeb a produktů správce, zasílání informací o činnosti správce, a to i elektronickými prostředky (zejména e-mail,
SMS zprávy, telemarketing) dle zákona č. 480/2004 Sb., na dobu do odvolání tohoto souhlasu
( např. zasláním libovolné zprávy na email: [email protected]). Zpracováním výše uvedených osobních údajů může správce pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele.

Správce tímto informuje subjekt údajů a poskytuje mu výslovné poučení o právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, tj. zejména o tom,
že poskytnutí osobních údajů správci je dobrovolné, že subjekt údajů má právo k jejich přístupu, má právo výše uvedený souhlas kdykoliv písemně odvolat na adrese správce a dále má právo v případě porušení svých práv obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů
a požadovat odpovídající nápravu, kterou je např. zdržení se takového jednání správcem, odstranění vzniklého stavu, poskytnutí omluvy, provedení opravy či doplnění, zablokování, likvidace osobních údajů, zaplacení peněžité náhrady, jakož i využití dalších práv vyplývajících

z § 11 a 21 tohoto zákona. Pokud si Kupující přeje opravit osobní údaje, které
o něm Provozovatel nebo Prodávající zpracovává, může jej o to požádat na emailové adrese “[email protected]” nebo na výše uvedené poštovní adrese Provozovatele nebo Prodávajícího.

Kompletní obchodní podmínky jsou zde: Obchodní podmínky.